Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål​

Don’t move it...

REMOVE IT!

DustPal passer til alle støvsugere som har et rundt munnstykke uten kontakter eller styrespor.  (Standard Ø32mm og Ø35mm)

Se instruksjonsfilmen for hvordan du klargjør og monterer din DustPal her:

Press duster sverdet helt inn – og vri det rundt i håndtaket til du hører et «klikk». Da har du montert det riktig vei. Oransje/grå side har det sterkeste vakuumet og benyttes på de aller fleste flater. Den hvite børstesiden har et noe svakere vakuum, og benyttes på profilerte flater eller på papir, planter og andre gjenstander som kan henge seg fast på grunn av vakuumet. Se filmen UNBOXING her over, så ser du hvordan sverdet monteres riktig vei.

På grunn av det sterke vakuumet som løsner, fjerner og holder støvet i dusterduken, så fanger DustPal veldig mye støv. Det er derfor viktig å tømme den ofte. Vi anbefaler å støvsuge dusterfibrene hvert 4-5 minutt. Filmen her viser hvordan du effektivt tømmer dusteren for støv: 

DustPal er et verktøy som hjelper deg med å raskt kunne fjerne støv på de aller fleste flater over gulvnivå. Vacuum dusteren løsner og fjerner støv, partikler, pollen og allergener som har festet seg til tak, vegger, lister, tekstil, TV, pyntegjenstander, gardiner ol. DustPal er skånsom og lager ikke riper eller merker ved normal bruk, og vakuumet i dusteren fanger og holder på støvet. Du kommer lett til – selv i de minst tilgjengelige kroker og de smaleste åpninger.

DustPal egner seg godt til å fjerne støvet både hjemme og på jobben. Støv, svevestøv, smuler og pollen finner du over alt, men nå er det lettere og raskere å fjerne det på en effektiv måte.

Advarsel: Ikke bruk din DustPal på varme overflater. Vi anbefaler ikke at den brukes på overflater med temperatur over 60°Celcius. Da risikerer du at microfibertrådene deformeres. Vi har branntestet DustPal. Den er brennbar og vil ta fyr i direkte kontakt med åpen flamme, men om du rister den så vil den umiddelbart slukke. Fjern den fra huset snarest, da røyken kan være helsefarlig.

Din DustPal vil lett og effektivt fjerne husstøv, svevestøv, smuler, innsekter. Den fjerner også svevestøvet som er i luften rundt børsten og håndtaket. Det spesielle ventilsystemet fanger og fjerner støvet du virvler opp i rengjøringsprosessen. Siden med det oransje båndet har et sterkere vakuum enn børstesiden. Derfor bruker du børstesiden på blomster, blader, papir og andre gjenstander som vil kunne henge seg fast på grunn av vakuumet i børsten. Se hvordan du lett fjerner smuler og innsekter her:

DustPal kan vaskes i vaskemaskin, men unngå å tørke den i tørketrommel. Vaskes med 40 – 50°grader vann og kan sentrifugeres. Bruk vanlig såpe. Ikke bruk tøymykner. Se gode vasketips og hvordan du lettest tørker din DustPal her:

Behovet for å bytte duster-sverdet er forskjellig fra bruker til bruker, og henger ofte sammen med hvilken type overflater du benytter dusteren på. Videre vil støvmengde og støvtype ha innvirkning på hvor fort fibrene blir mettet. Du vil se at fibrene fester seg til hverandre og tover seg litt når tiden er moden for utskiftning. DustPal leverer en 3-pack med løse refill som du får kjøpt hos din leverandør. Du kan også bestille refill på www.dustpal.com. Om du tegner et abonnement FREE SHIPPING CLUB, så vil DustPal fraktfritt sende deg refillpakken direkte til din postkasse.