Mye raskere

helt rent

Mye raskere

helt rent

DustPal 360-AirStarter Kit Kr 248,-

Leveringstid 2 – 3 dager

DustPal 360-Air Bundle Pack Kr 516,-

Leveringstid 2 – 3 dager

DustPal - remove it

NÅ KAN DU STØVSUGE INTERIØRET

- og alle overflater fra gulv til tak.

NÅ KAN DU STØVSUGE INTERIØRET

- og alle overflater fra gulv til tak.

Les testene her:

Daglig brukes vår vakuum duster av profesjonelle renholdere og i private hjem rundt om i Norge. DustPal benyttes på sykehus og i offentlige kontorer, og en rekke personer med astma og allergier har ekstra stor glede av vakuum dusteren. DustPal har en optimal rengjøringseffekt, og den sprer ikke støvet ut i luften – slik andre kluter og statiske dustere gjør. Den  fjerner alt.

Ikke spre støvet – fjern det

KOMMER TIL OVER ALT …

For enkel, rask og effektiv fjerning av støv og svevestøv på alle overflater over gulvnivå.

Vakuum dusteren sluker støvet mens du  rengjør. DustPal har vakuum i hele mikrofiber dusken, og lekker ikke støvet ut i luften slik mikrofiberkluter og dustere gjør. Derfor oppnår du raskere og enklere et mer langvarig rent resultat.

Det myke mikrofibersverdet sverdet er fleksibelt, og du kommer lett til i de minste åpninger og hjørner

SKÅNSOM RENGJØRING …

Unngå bruk av fukt eller vann når du tørker støv. Støvet løses opp, og det avleirer seg på overflaten.

Du har sikkert forsøkt å vaske et speil med en fuktig mikrofiber klut? Du får det samme belegget på alle overflater om du bruker fukt når du fjerner støv. Støvet fjerner du best med en DustPal. De tynne mikrofibrene løsner støvet, og vakuumet fjerner det permanent. 

Alle overflater er gummibelagte for å unngå at man får riper eller skader etter rengjøringen. DustPal sluker kun støvet, og du unngår at den suger inn andre gjenstander under rengjøringen. Derfor kan du bruke Dustpal på alle overflater.

Mye enklere – mye raskere

RASKERE LANGVARIG RENT…

Fra taklist til gulvlist – du når enkelt frem til de innerste hjørner. Alt blir så mye lettere …

Rekkevidden blir stor når du setter DustPal på støvsugeren. Det blir lett å fjerne støvet på dør- eller vinduskarmen. Man trenger ikke lenger å stå på en stol for å få rengjort i høyden, eller ligge på alle fire for å få rengjort bak TV. DustPal er genial for rengjøring av persienner, plissegardiner og lamellgardiner. DustPal forenkler renholdet, og det går mye raskere.

Du kommer lett til i høyden og under de laveste møblene. Rekkevidden blir opp til 3.5 meter når du setter DustPal på støvsugeren. Du kommer enkelt til og får rengjort på de områdene som vanligvis ligger utenfor rekkevidde.

SLIK TØMMER DU DUSTPAL …

Du slipper å henge ut av vinduet for å riste ut støvet …

Hvorfor gå ut for å riste ut støvet av kluten eller dusteren? Med DustPal så tømmer du mikrofiberdusken helt enkelt med støvsugeren – uten å måtte ta ett eneste skritt. Du sparer masse tid, og du risikerer ikke at noe av støvet kommer inn igjen slik det ofte gjør på grunn av trekken i vinduet. 

DustPal fanger mer støv – og må derfor tømmes regelmessig. Du benytter støvsugeren til å tømme mikrofibrene for støv. Dette forenkler rengjøringen og det går mye raskere.

Vaskbar og – miljøvennlig

BRA FOR MILJØET – GODT FOR LOMMEBOKEN

Vaskbar og enkel å tørke. Mindre bruk av kjemikalier i renholdet er bra for helsen – og miljøet.

DustPal er vaskbar. Du trekker helt enkelt hele dustersverdet ut, og vasker det på 40 – 60 grader. Etter vask setter du sverdet på håndtaket og lar den stå oppreist til tørk. Tørker på 30 minutter – unngå tørketrommel. Tåler normalt 3 til 4 vask. Bestill en 3 pack refill når børsten blir slitt.

Trekk ut dustersverdet, og vask det samlet i vaskemaskin. Tørkes oppreist montert på håndtaket

PASSER DUSTPAL TIL MIN STØVSUGER?

DustPal 360-Air passer til alle støvsugere som har slange med rundt munnstykke.

DustPal leveres med adapter og klips som gjør at den kan brukes på alle standard runde munnstykker. (Ø32 og Ø35 mm)

Har du ikke et rundt munnstykke kan du sjekke om det finnes overganger til standard rundt munnstykke.

Se hvordan Dustpal fungerer ..

unnamed-scaled.jpeg