Dette er verdens mest effektive støvduster.

Mye renere, mye raskere og mer miljøvennlig.

IKKE FLYTT PÅ STØVET – FJERN DET. Den daglige kampen mot støvet kan nå bli lettere og all den tiden du bruker på å fjernestøvet som legger seg på hyller og møbler blir vesentlig kortere.

DustPal® har utviklet verdens mest effektive støvduster, og den kommer på markedet i løpet av vinteren.

Hver dag bruker millioner av mennesker flere timer på å holde støvet i sjakk i butikker, hjemme, på kontoret – ja nær sagt over alt. Renhold av gulvene er viktig, men også andre flater over gulv må holdes rene.  Svevestøv og pollen legger seg på alle flater fra gulv til tak.  

Per i dag finnes det en rekke støvdustere på markedet.   Microfiber dustere er effektive verktøy i kampen for å fjerne uønskede støvpartikler på flater over gulvnivå.   De kommer til over alt, er lett å bruke, og er et godt alternativ for å nå frem til støvet.  Utfordringen med å bruke de eksisterende støvdusterene og tørre microfiberkluter er at de fort lekker mye støv ut i luften under bruk, og man opplever at man sprer mye støv.   Og når dusteren har fått en viss mengde støv i seg så må man ut og banke og riste den for å få tømt støvet ut av dusteren.  Dette tar tid, og er lite effektivt.

Dette var grunnen til at det norske selskapet DustPal AS gikk tilbake til tegnebrettet for å ta frem en helt ny dusterteknologi.   Målet var å utvikle en alternativ teknologi som fjernet støvet permanent og som var vesentlig mer effektiv en eksisterende dustere.

Det tok syv år før produktet DustPal® 360-AIR var ferdig utviklet, langtidstestet og klart for å bli presentert for markedet. 

Kombinasjon av vakuum, strømningsteknologi og mikrofiber.

DustPal® kombinerer to velkjente teknologier for å optimalisere støvdusterens effekt.  Ved å bruke vakuum til å fange og fjerne støvet så unngår man å spre støvet ut i luften, og mikrofiberduken løsner og løfter opp støvet fra de smaleste åpninger og sprekker.  Den statiske microfiberduken rengjør godt og du merker fort at det er kvalitet i så vel mikrofiberduken som i håndtaket.  Den føles myk og behagelig å jobbe med, og selve dusteren smyger seg inn i de minste åpninger.  Ved renhold av mindre og utilgjengelige områder så kan man selvfølgelig benytte DustPal® manuelt og la den statiske mikrofiberduken gjøre jobben med å løsne og fange opp støvet.

Men – det er først når du setter dusteren på støvsugeren at du får verdens mest effektive duster. Da fanger og fjerner den alt fra støv og rusk til svevestøvet som blir virvlet opp når du rengjør.  Undertrykket og luftstrømmene hindrer svevestøvet i å migrere.  Teknologien som DustPal® har utviklet lar store deler av svevestøvet passere børsten og fange det isteden opp i selve håndtaket.   Undertrykket som skapes i hele mikrofiberduken løsner, kontrollerer og holder på støvet mens de mange ventilsystemene sluker svevestøvet.  En annen smart og effektiv egenskap som DustPal® har er det lille innsuget og sideventilene som ligger fremst på dusterens håndtak.   Ikke bare styrer og kontrollerer disse svevestøvet og luftstrømmen rundt dusteren, men de kan fanger opp og fjerne også tyngre partikler som fluer, smuler og større støvpartikler.  Ingen annen duster har slike egenskaper. Dette gjør DustPal® til et effektivt og genialt verktøy i kampen mot støvet.  Det blir ikke bare renere,  men støvtørkingen går også mye raskere og du får rengjort på mange flere steder enn før.

Funksjonell og effektiv

Det patenterte systemet som styrer undertrykket i dusteren sprer rengjøringseffekten 360 grader rundt hele duken og i hele dukens lengde.  Vakuumet gjør at man fanger og holder på støvet langs hele dusteren – og den fanger opp mye.    Produsenten anbefaler derfor at dusteren tømmes ofte for støv, men igjen kommer DustPal® med en genial ny løsning som gjør at man slipper å gå ut for å riste dusteren.

Man tømmer helt enkelt mikrofiberduken med å benytte støvsugeren, noe som åpenbart er mer effektivt og tidsbesparende.  DustPal® har sveiset duken til vakuumsverdet slik at man ikke risikerer at microfiberduken blir slukt og forsvinner inn i støvsugeren.  

En annen egenskap man fort oppfatter når man bruker DustPal® er hvor stor rekkevidde man får når man setter dusteren på støvsuger- håndtaket.  Man slipper å bøye seg for å rengjøre gulvlistene eller nedre del av møblene, og man kommer lett til helt innerst i stereobenken eller i klesskapet.  Mange vegrer seg for å bruke støvsugeren på andre overflater enn gulvet fordi den har et for sterkt sug og man risikerer derfor at den sluker alt den kommer i nærheten av.  Dette ungår du når du setter på DustPal® Air-360.  DustPal® fordeler og utnytter vakuumet over hele dusterens og håndtakets lengde og man unngår derved at den sluker gjenstander eller suger seg fast.

 

Et par raske stryk, og listene over vinduet er frie for støv.

Dette skiller DustPal® 360-Air fra andre mikrofiber dustere.

Kombinasjonen av vakuum og mikrofiber-teknologi fungerer meget godt.   Du vil finne DustPal® som den mest effektive duster fordi …

 • Den lekker ikke og den sprer ikke støvet ut i luften slik ordinære mikrofiberdustere gjør.
 • Den kontrollerer luftrommet rundt dusteren og fanger opp partikler som er i luften.
 • DustPal har både en høytrykk og en lavtrykk side, så du kan både suge opp støvet mellom tastene på et tastatur eller stryke over et løst papirark kun ved å vri dusteren.
 • Den fanger opp og fjerner både svevestøv og større partikler i tillegg til vanlig støv.
 • Dusterens smidighet gjør at du kommer til og får rengjort over alt.  Hele den 360° store microfiber dusteren er aktiv og sikrer en optimal rengjøringseffekt.
 • Det spesialutviklede FLEX-joint leddet gjør at du får maks vaskeeffekt ved at dusteren kan bevege seg fritt i alle retninger.  Du kan for eksempel tørke støv bak en blomsterpotte uten å måtte flytte på den.   Dusteren smyger seg rundt og kommer til i alle kanter og utilgjengelige områder og du oppnår et bedre resultat samtidig som du sparer tid på å flytte rundt på ting.
 • Rekkevidden blir stor når man setter den på røret til støvsugeren. (ca 3.5 meter høyde)
 • Du slipper å gå ut for å riste støvet ut av dusterduken, du tømmer den med støvsugeren.
 • Håndtaket er ergonomisk utformet og alle kanter er gummibelagte.  Du unngår derfor å lage stygge merker, riper eller sår når du rengjør. 
 • Soft Touch systemet gir deg mulighet til å rengjøre selv de små og skjøre gjenstander.
 • Du kan vaske dusteren 3-4 ganger i vaskemaskinen sammen med annen hvitvask.  På den måten skåner man miljøet for unødvendig bruk og kast, noe du sparer penger på det i lengden.  Mindre bruk av vaskemidler gir en miljøgevinst, og du reduserer bruken av plastemballasje.

DustPal® 360-Air vil være tilgjengelig på markedet i Norge i løpet av våren 2021. Veiledende utsalgspris er 249,- i Norge.  I pakken ligger det overganger til standardene Ø32 og Ø35 samt klipsholdere for å feste DustPal 360-Air på støvsugerrøret til begge standardstørrelsene.   Den vil derfor passe til de fleste støvsugerne som er i bruk.

DustPal har en avansert vakuum teknologi – som hindrer støvet i å migrere.  Den fanger alt fra de minste støvpartiklene og svevende støv – til større partikler som insekter og større smuler.  I Startpakken følger det med holdere og overganger til Ø32 og Ø35 standarden.  (PS. Sjekk at du har et rundt rør på støvsugeren.  Om det er ovalt så må du ha en spesiell ovegang)Vaskbar og miljørvennlig.   Trekk ut hele dustersverdet og vask det sammen med annen hvitvask på 40°.  La den drypptørke og unngå tørketrommel da microfiber krymper ved høy  varme.

Refill:   Etter tre til fire gangers vask er det på tide å bytte ut midrofiberduken.   DustPal® leverer en refillpakke med tre dusterinnsatser.